Composcions:
- Composició amb Salmó en gelatina gust amb gambes: Carns i subproductes animals, Extractes de proteïnes vegetals, peixos i subproductes de peix (salmó 4%), Mol·luscs i crustacis (gambes 1%), substàncies minerals, sucres.
- Composició amb Truita en gelatina amb espinacs: Carns i subproductes animals, extractes de proteïnes vegetals, peixos i subproductes de peix (truita 4%), substàncies minerals, verdures (0,3% espinacs deshidratats, equivalent a 4% espinacs a la gelatina), sucres
- Composició amb Peixos Blanc en gelatina amb tomàquet: Carns i subproductes animals, extractes de proteïnes vegetals, peixos i subproductes de peix (peix blanc 4%), Verdures (2,7% concentro de tomàquet, equivalent a 4% tomàquet en gelatina), substàncies minerals, sucres.
- Composició amb Sardines en gelatina amb pastanaga: Carns i subproductes animals, extractes de proteïnes vegetals, peixos i subproductes de peix (sardina 4%), Verdures (2,7% concentrat de pastanaga, equivalent a 4% pastanaga en gelatina), Substàncies minerals, Sucres.
Additius nutricionals: IU / kg: Vit. A: 585; Vit. D3: 90; Vit. E: 13; mg / kg: Sulfat ferrós monohidratat: 20; Iodat de calci anhidre: 0.26; Sulfat cúpric pentahidratado: 2.3; Sulfat manganoso monohidratat: 4.0; Sulfat de zinc monohidratat: 33.
Componenetes analítics: Humitat: 82% Proteïna bruta: 11,5%, Olis i greixos bruts: 2,5%, Cendra bruta: 2,5% Fibres brutes: 0,05% Àcid linoleic (AG omega 6): 0,4%.